szerző:
hvg.hu

Egy rendszeresen hiteles információkat kiadó szivárogtató közzétette, melyik nap kezdi el árulni az Apple az iPhone 7-es szériáját.

Az @evleaks Twitter-csatorna mögött álló Evan Blass állítása szerint a szeptember 12-ei héten kerül polcokra az Apple új telefonja, illetve telefonjai, az iPhone 7 és a 7 Plus. Mivel a cég hagyományosan pénteken kezdi el értékesíteni új eszközeit, ez egészen pontosan szeptember 16-át jelent.

Az új készülék(ek) várható formavilágáról már egy, a kiszivárgott információk alapján készült eszközt bemutató videó is készült, sőt a telefon(ok)ba várhatóan kerülő processzor képességét is sikerült már letesztelni. A hetes iPhone-széria egyik nagy változása a hagyományos, 3,5 mm-es audio csatlakozó kiiktatása lehet. Emiatt korábban már látatlanban is sok iPhone-használó felháborodott. Legutóbb egy hónapja szivárgott ki ezzel kapcsolatban érdemi információ, és azóta úgy tűnik: az Apple egyelőre visszakozhat a kétségtelenül radikális változtatástól.

Bár az iPhone 7 megjelenéséig még egy hónap van hátra, kínai zugcégek már árulják az új iPhone klónját.

Az eddigi tapasztalatok alapján az Apple első körben csak néhány, kiemelt országban kezdi meg új telefonjai árusítását, viszont tavaly már két hétnek sem kellett eltelnie, hogy nálunk is polcokra kerüljenek a készülékek.

Ha érdeklik az új iPhone-nal kapcsolatos fejlemények, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!