szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple is elismerte, hogy ugyan csak kevés felhasználót érint, de gondok vannak iPhone 6s-ek akkujával, és ezért ingyen kicseréli ezeket.

Először a nem gyári töltőket okolták egy olyan, az iPhone 6s-eknél jelentkező akkumulátor-problémáért, amelyben hirtelen kikapcsoltak a telefonok, holott még legalább 50 százalékra volt feltöltve az akkujuk, később viszont kiderült, ez a hivatalos töltők mellett is előfordulhatott.

Az Apple beismerte a gondot, és ki is cseréli az érintett készülékek akkuit. Szerencsére nem biztonsági problémáról van szó, mint a Galaxy Note7-nél, ennek ellenére bosszantó lehet, ha valaki a saját készülékén tapasztalja. Az Apple hivatalos közleménye szerint csak kevés telefonról van szó: azok a készülékek érintettek, amelyeket 2015 szeptembere és októbere között készítettek.

©

A cég weboldalán mindenki ellenőrizheti, beleesik-e a készüléke a „szórásba”, azaz indokolt-e az ingyenes akkucsere; ehhez be kell billentyűzni a telefon sorozatszámát a site-on található beviteli mezőbe. A sorozatszámot a Beállítások/Általános/Infó opció alatt találhatják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fucsovics Márton ismét bekerült a világranglista Top50-be

Fucsovics Márton ismét bekerült a világranglista Top50-be

Egy fekete sci-fi írónőről nevezték el a Perseverance leszállóhelyét

Egy fekete sci-fi írónőről nevezték el a Perseverance leszállóhelyét

Egy hétre megszállja az utakat a rendőrség

Egy hétre megszállja az utakat a rendőrség