szerző:
hvg.hu

Pillanatok alatt az App Store népszerűségi listáinak élére került az épp hogy megjelent Super Mario Run, azonban ha androidos érdemes résen lennie a játékkal.

Még véletlenül se töltsön le Super Mario Run androidos APK-t (application package file androidos alkalmazások telepítéséhez), akármilyen megbízhatónak is tűnik a forrás (a Google Play nem lesz köztük), és akármennyire is vonzó az esetleges ingyenesség – hívja fel a figyelmet a BGR.

Bármennyire is szeretné (androidos) mobilján játszani a Nintendo új sikerjátékát, tudomásul kell vennie, hogy nincs Super Mario Run Androidra, a Nintendo egyelőre nem készített ilyen változatot. Ez egyben azt is jelenti, hogy telepítőcsomag sincs hozzá, azaz aki APK-t ígér, az hazudik, és ezt vélhetően rossz szándékkal teszi, és akár malware-t is juttathat áldozata eszközére, amelynek azután komoly következményei lehetnek. Jelenleg az egyetlen módja, hogy kipróbálja ezt a mobiljátékot, ha azt iOS-es eszközön, iPhone-on, iPaden vagy iPod touchon futtatja.

Az androidos változattal kapcsolatban pedig jobb megvárni a Nintendo bejelentését, nem valószínű ugyanis, hogy a cég kihagyna egy ekkora (anyagi) lehetőséget.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!