szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár viselkedése és döntései is az internet népének céltáblájává tette Donald Trumpot, de azért – ezektől aligha függetlenül – a megjelenése is céltábla.

Magas labda, de le is kellett csapni: Trump neve a trombitáéra (angolul: trumpet) hasonlít, az Egyesült Államok 45. elnökének pedig a haja eleve érdekes. A kettőt tehát csak vegyíteni kellett, hogy létrejöjjön egy igazán vicces oldal, a TrumpDonald.org.

A szolgáltatás óriási számhoz közelít: lassan meglesz a hatszázmilliomodik fújás Donald Trump hajára. Itt ugyanis ennyit lehet tenni: az egérrel vagy mobilon az ujjunkkal irányíthatjuk, hogy melyik oldalról fújjon a trombita, majd egy kattintással/érintéssel az elnök hajával szórakozhatunk.

Néha konfetti is jön a trombitából, ide kattintva kipróbálhatja.

©

Megjegyezzük: a Trumppal szemben kritikus internetezők nem csak ilyen őrültségeket tudnak létrehozni, egy remek szolgáltatás épül például arra, hogy leleplezze, ha az elnök nem tartja be valamelyik ígéretét.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Milyen előnye van felnőttként annak, aki gyerekként videojátékozik?

Milyen előnye van felnőttként annak, aki gyerekként videojátékozik?

És akkor hitelmoratórium lett a több vírusteszt helyett

És akkor hitelmoratórium lett a több vírusteszt helyett

Szerdán visszavonják a budapesti maszkszabályokat

Szerdán visszavonják a budapesti maszkszabályokat