szerző:
hvg.hu

A Microsoft elérhetővé tette az itthon is egyre többek gépén futó Windows 10 operációs rendszer nagy, tavaszi frissítőcsomagját. A pakk nem csak hibajavításokat, hanem sok új funkciót is tartalmaz.

Magyar idő szerint tegnap adta a ki a Microsoft a Windows 10-et érezhetően megújító Creators Update csomagot, amely nagyjából mostanra már világszerte sok felhasználónál meg kellett jelenjen. A frissítést a Gépház Frissítés és biztonság szekciójában kell keresni. Akinek ez nem vezet eredményre, az erről az oldalról töltheti le a frissítőcsomagot.

©

Elég nagy, nagyjából 4 GB-os pakkról van szó, melynek telepítéséhez mindenképpen a gép újraindítása szükséges. Érdemes úgy tervezni mindezt, hogy nem is kevés ideig tart majd a folyamat – a kézi letöltés és a telepítés sem.

A frissítőcsomag által hozott legfontosabb új funkciókról itt olvashat. Az összefoglalónkban említetteken túl az új Windows-verzióban végre van rendes kép a képben funkció is, ráadásul végre búcsút inthetünk a váratlanul ránk törő, idegesítő frissítéseknek.

Ha máskor is tudni szeretné, hogy mikor és milyen új funkció jön a Windowsba, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!