szerző:
hvg.hu

A Mozilla csapata egy remek oldalt készített, ahol gyorsan és biztonságosan lehet akár nagy fájlokat is küldeni, hiszen azokat a címzett 24 óráig tudja letölteni egy link birtokában.

Egyszerű, gyors és biztonságos fájlküldőt mutattunk már korábban, de sokaknak egy új szolgáltatás még szimpatikusabb lehet. Például mert a Send oldal kiválóan megfelel erre a célra, és persze mert a Firefox fejlesztői készítették.

A Mozilla csapatának megoldása nem egyedi, de egyszerű: feltöltjük a megosztani kívánt fájlokat, kapunk egy linket, ezt elküldjük a címzettnek, aki a linkre kattintva a feltöltést követő 24 órában le tudja tölteni a fájlokat. Egy fájl akár 1 GB-os is lehet, ráadásul itthon használva magyar nyelvű az oldal.

Ehhez csak az oldalra kell kattintani, majd a “Válasszon egy fájlt a számítógépen” feliratra kattintva kiválasztani az elküldeni kívánt fájlt, aztán a feltöltést megvárva a “Vágólapra másolás” lehetőségre kattintani.

©

Ezután csak el kell küldeni az így kapott linket, a címzett pedig arra kattintva egy napig tudja letölteni az anyagot.

©

Ha ön 24 órán belül újra az oldalra látogat, listát is talál a feltöltött fájlokról, és ezeket a “Törlés” felirat alatti “X” ikonra kattintva bármikor törölheti, ha meggondolta magát, vagy tudomást szerzett arról, hogy a címzett már letöltötte a fájlt. Itt azt is látja, hogy mennyi ideig él még a link a letöltéshez.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A negyvenes nők a magyar könyvesboltok bajnokai

A negyvenes nők a magyar könyvesboltok bajnokai

Visszavágott a Veszprém a svéd bajnoknak

Visszavágott a Veszprém a svéd bajnoknak

Meghalt William Goldman Oscar-díjas forgatókönyvíró

Meghalt William Goldman Oscar-díjas forgatókönyvíró

A karácsonyt még biztosan rács mögött tölti Pásztor Anna zaklatója

A karácsonyt még biztosan rács mögött tölti Pásztor Anna zaklatója

Marco Rossi: Ha nem hív edzőnek a Honvéd, most könyvelő lennék

Marco Rossi: Ha nem hív edzőnek a Honvéd, most könyvelő lennék

Gulyás Gergely nem volt hajlandó Gruevszkiről beszélni

Gulyás Gergely nem volt hajlandó Gruevszkiről beszélni