szerző:
hvg.hu

Egy jó bulit, esküvőt, utazást vagy pár fontos születésnapot nagyon vár az ember, ez az alkalmazás pedig gondoskodik az izgatott visszaszámlálásról.

Jegyet vett kedvenc együttese koncertjére? Meghívták egy esküvőre? Születésnapi bulit szervez? Utazásra készül? Esetleg egy fontos vizsgáig számolja a napokat? Bármilyen alkalomról is van szó, az Androidra ingyen letölthető Hurry alkalmazás jól jön, ha az adott eseményt alig várja.

Ez egy visszaszámláló alkalmazás, amely mutatja, hogy a felírt alkalomig mennyi idő van hátra. Nagyon egyszerű: megnyitás után a bal alsó sarokban látható "+" jelre kattintva már létre is hozhatja a visszaszámlálót. Felülről lefelé haladva a következőket kell megadnia: az esemény neve, típusa (pl.: koncert, esküvő, nyaralás, születésnap, buli, vizsga, stb.), időpontja, helyszíne (ehhez egy térkép is megjelenik).

©

Legalul a "Photos" lehetőség van, hogy egy képet is adjon az eseményhez, ezt kétféleképpen is megteheti. A "Select my own" opcióra kattintva saját fotói közül választhat egyet, a "Web" feliratot megérintve pedig egy olyan GIF-et választhat ki, amely illik az esemény típusához.

Ezután az alkalmazásban látszik a háttérképpel/animációval ellátott esemény lapja, amely mutatja, hogy hány nap, óra, perc és másodperc van hátra. Természetesen különböző stílusú és mérető widgetet is kínál az alkalmazás, hogy a mobil vagy tablet képernyőjén mindig lássa a visszaszámlálás(oka)t.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!