szerző:
hvg.hu

Szerdán mutatja be a Razer a bivalyerősnek ígért okostelefonját, amiről egy nappal a debütálás előtt újabb információk szivárogtak ki.

Október közepén mindenkit meglepett, amikor kiderült: hamarosan új mobilgyártó mutatkozik be, ugyanis egy bivalyerős androidos telefont dob piacra a Razer. Akkor a telefon (várható) specifikációja is kiszivárgott, most pedig úgy tűnik, egy újabb információval lehetünk gazdagabbak a készüléket illetően.

Bár a telefont ma, november 1-jén mutatják be, a Phandroid már kedden kiszúrta, hogy a készülék specifikációi felkerültek a brit 3G nevű forgalmazó oldalára. A legérdekesebb információ ezek közül a kijelzőre vonatkozik. Úgy tűnik ugyanis, hogy a mobil képernyője 120Hz-es frissítéssel érkezik a boltok polcaira, amihez hasonlót az iPad Pro 10.5-nél, valamint a Sharp Aquos R Compact nevű készülékénél találhatunk. (Ez utóbbit decemberben mutatják majd be Japánban.)

©

Persze az érték abból a szempontból egyáltalán nem meglepő, hogy a Razer egy játékosoknak való okostelefont akar piacra dobni, ehhez pedig az kell, hogy minden szempontból csúcsminőséget kapjanak a leendő vásárlók. A készüléket emellett – szintén a kikerült információk alapján – Dolby Atmos hangtechnológiával látták el, valamint úgy tűnik, mégis dupla kamerát szereltek a mobil hátuljába. Ha minden igaz, akkor egy 12 megapixeles széles látószögű lencse került bele.

Ha máskor is tudni szeretne a legérdekesebb új telefonokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!