szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár pontosan még nem tudni, mikor jelenti be a Samsung a legújabb csúcstelefonját, abban azért biztosak lehetünk, hogy erre még a jövő év első negyedében sor kerül majd. Már igazi fotók is kiszivárogtak a küszöbön álló újdonság előlapi paneljéről.

A kínai Weibóról került át több weboldalra (például az IT Home oldalára is) az a fotó, amelyen a Galaxy S9 és S9+ előlapi panelje látható. A valós fénykép egybecseng az elmúlt időszak értesüléseivel, amelyek szerint az új Samsung-zászlóshajók megtartják a Galaxy S8 és S8+ Infinity Display esztétikáját, és épp hogy csak egy kicsivel csökken majd az alsó keret vastagsága. Mindkét új modell nagyon hasonlít 2017-es elődeire, és egyértelműen jelzik, hogy a Galaxy S sorozat itt már 85 százalékos kijelző-telefontest arányt fog elérni. A kép jó pár szenzorhelyet is mutat felül, a kereten.

©

Túl nagy újításokra ne számítsunk, a Samsung inkább csak frissít az S8-asokom. Az eddigi hírek alapján az 5,8”-es Galaxy S9 megtartja a 4 GB-nyi RAM-ot és a 64 GB tárhelyet, viszont nem lesz duplakamerája, amit a Galaxy S9+ megkap. Ez utóbbinak 6 GB lesz a RAM-ja, és nem kevesebb, mint 512 GB a belső tárhelye – összefügghet ez azzal, hogy a Samsung megkezdte az 512 GB-os flash-tárolók tömeggyártását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Huawei is kihagyja telefonja mellől a töltőt, de más okból, mint az Apple

A Huawei is kihagyja telefonja mellől a töltőt, de más okból, mint az Apple

Átlépte a 25 ezret a koronavírus magyar áldozatainak száma, 3706 új fertőzöttet azonosítottak

Átlépte a 25 ezret a koronavírus magyar áldozatainak száma, 3706 új fertőzöttet azonosítottak

A teljes összeveszés felé tart Oroszország és a Nyugat

A teljes összeveszés felé tart Oroszország és a Nyugat