szerző:
Papós Tamás

Appajánlóinkban idén is több érdekes és ingyenes netes szolgáltatásról írtunk. Összeszedtük a tavalyi év – szerintünk – legjobbjait.

Ahogy 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban, úgy ezúttal is egy csokorba szedtük az év legjobb ingyenes online szolgáltatásait az ajánló cikkek linkjeivel és rövid kedvcsinálóival. Íme a tavalyi év legjava – a válogatásból az új évben is mindenki hasznosíthat ezt-azt.

Gyorsan kell egy grafikont csinálni a főnöknek? Ilyenkor jön jól ez az oldal

Ezen az ingyenes oldalon kiváló grafikonok, diagramok és infografikák készíthetők, méghozzá nagyon gyorsan.

Már a számítógépére is letöltheti a híresen biztonságos üzenetküldő programot

Az üzenetek titkosításában a harmadik legjobb alkalmazás most már számítógépes programként is ingyen letölthető.

©

Fából vaskarika: játsszon online a fidget spinnerrel

Az internet rátelepszik minden hype-ra, miért lenne pont az ujjpörgettyű kivétel?

Szeretné megkapni emailben a tennivalóit, mindig épp időben? Próbálja ki ezt

Sokan azért nem szeretik a to-do alkalmazásokat, mert a tennivalók így nem az emailek között vannak, hanem külön helyen. Ez az ingyenes szolgáltatás a levelei közé varázsolja a feladatait, hogy semmit se felejtsen el.

©

Böngészőben is tanulhat ingyen angolul: itt a Duolingo kártyajátéka

A világ legnépszerűbb nyelvtanító alkalmazásának memóriajátéka eddig csak mobilon volt elérhető, de most már böngészőben is lehet vele ingyen angolul tanulni.

Csak pár kattintás: a számítógépén is használhatja a mobilon megszokott szmájlikat

Az okostelefonokon jól megszokott szmájlik számítógépen is könnyedén használhatók, ehhez csak ezen az oldalon kell egyet kattintani.

©

Wonder Woman üzeni az ön gyerekének is: most kezdjen el megtanulni programozni

A jövő legfontosabb képessége, a kódolás alapjait játékosan is el lehet sajátítani a Google Wonder Woman-ihlette oldalán.

Magyarországon is megjelent a számítógépes Tinder

Ezentúl nem kell a mobilt elővennie, ha randevúzni szeretne, a világ legnépszerűbb társkeresőjének online változata Magyarországon is elérhetővé vált.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!