szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hiába reménykedtek a rajongók a P sorozat új tagjának mielőbbi érkezésében, a Huawei világossá tette, hogy a mobilt nem a február végén induló Mobile World Congress szakkiállításon leplezik majd le. De nem sokkal tovább kell várni.

Ha egy telefongyártó a tavaszindító barcelonai rendezvényen mutatja be új készülékét, akkor egyrészt némi plusz reflektorfényhez juthat – ilyenkor ugyanis a nem technológiai média egy része is fokozottan érdeklődik az új mobilok iránt, ha már egy városban pár napon belül több cég is előáll újdonságával. Éppen ez a dolog hátránya is: sokakkal kell osztozni a figyelemben.

A Huawei idén úgy döntött, hogy nem az MWC-n mutatja be tavaszi újdonságát: az új készüléket március 27-én, egy dedikált eseményen leplezik majd le, Párizsban. A nemzetközi sajtó már meg is kapta a meghívót az eseményre, és alighanem hamarosan az itthoni újságírókhoz is elér az invitálás.

A tavalyi modell neve P10 volt, az idei kapcsán előbb P11-ről, azután P20-ról, majd ismét P11-ről szóltak a pletykák, de az Android Central például biztosra véli tudni a P20-as elnevezést. Ám aligha a név a fontos: az új telefonról nemrég néhány ábra és érdekes infó is kiszivárgott.

Ha tudni szeretne az újabb fejleményekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

A Huawei megoldotta: itt a 10x gyorsabb telefontöltés

Az már korábban kiderült, hogy a Huawei vezeték nélküli töltés helyett a gyorstöltésre fókuszál. Most pedig bemutatta új technológiáját, amellyel mindössze 5 perc alatt már félig van a teljesen lemerült aksi.

Balogh Csaba Tech

Ez az az androidos telefon, amelyért 5 év után lecseréltük az iPhone-t

Közel két hónapon át nyúztuk a Huawei legjobbnak ígért telefonját. A hosszú tesztelési időszak nem véletlen, arra voltunk ugyanis kíváncsiak, hogy elég jó-e ahhoz, hogy akár egy platformváltást is megérjen. Röviden összefoglalva: ez a droid, amit kerestünk.

Újabb 98 áldozata van a koronavírusnak

Újabb 98 áldozata van a koronavírusnak

23 perc alatt ért Budapestről Tatabányára egy Vérlovag

23 perc alatt ért Budapestről Tatabányára egy Vérlovag

Nagyobb hatótávra képesek az új Porsche Taycan villanyautók

Nagyobb hatótávra képesek az új Porsche Taycan villanyautók