szerző:
hvg.hu

A legnagyobb mobilgyártó újabb telefonjairól és táblagépeiről derült ki, hogy megkapják az Android legfrissebb főverzióját – ezzel pedig az abban lévő új funkciókat.

A Samsung kanadai és törökországi weboldalán is előkerültek friss információk azzal kapcsolatban, hogy a gyártó melyik készüléke kapja meg az Android 8.0 Oreo rendszert. A két országban más-más dátumok szerepelnek az egyes készülékek mellett, ahogy erre számítani lehetett, a Samsung nem egyszerre teszi elérhetővé a frissítéseket. Az eltérés azonban csak néhány nap, így aztán az alábbi készülékek hazai tulajdonosai is számolhatnak azzal: a jelzett időpontok környékén az ő telefonjukra/táblagépükre is elér az új szoftver. Hogy az új rendszerverzióval milyen új funkciók jelennek meg a készüléken, arról ide kattintva olvashat.

 • Samsung Galaxy S9/S9+ – már eleve Android 8.0 rendszerrel jelenik meg március 16-án (az új mobil tesztjét itt találja)
 • Samsung Galaxy S8/S8+ – március 18. [frissítés: hazánkba március 16-án megérkezett az update]
 • Samsung Galaxy Note8 – március 28-30.
 • Samsung Galaxy S7 (edge) – április 13.
 • Samsung Galaxy A3/A5/A7 (2017-es modellek) – május 25.
 • Samsung Galaxy Xcover 4 – ősz/tél
 • Samsung Galaxy A8 (2018) – ősz/tél
 • Samsung Galaxy J3 – ősz/tél
 • Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) – ősz/tél
 • Samsung Galaxy Tab Active 2 – ősz/tél
 • Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) – ősz/tél

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!