szerző:
hvg.hu

Nincs vége a piszkálódásnak: néhány napja felkerült két új videó a YouTube-ra, amely szerint mind az az App Store, mind az iPhone fotózási képessége lepipálja a konkurenseket. Persze hogy a Google Play és az androidos készülékek jutnak az eszünkbe.

Ideje iPhone-ra váltani. Valahogy így összegezhető az Apple két új reklámjának mondanivalója. Mindkét hirdetés mindössze 15 másodperces, de ennyi idő is bőven elég az Apple-nek arra, hogy hirdesse termékei „felsőbbrendűségét”.

Az egyik videó egy alkalmazásboltot (vélhetően a Google Playt) veti össze az App Store-ral, ami sokkal biztonságosabb az előbbinél.

A másik szösszenetben két különböző operációs rendszerű telefonnal fotóznak, az első a „te telefonod” (androidos?), míg a másik egy iPhone, és valószínűleg egy iPhone 8 Plus vagy egy iPhone X, ugyanis a hirdetés külön is felhívja a figyelmet a portrait Lighting funkcióra. Az iPhone-nal annyira jó portréfotó készíthető (legalábbis a hirdetés szerint), hogy a másik telefonnal fotózkodó hölgy is inkább ezt választja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!