szerző:
hvg.hu

A Google néhány héten belül mindenkinél átpöccinti majd a kapcsolót, így csak a ráncfelvarráson átesett és új funkciókkal ellátott Gmailt lehet majd elérni.

Alig egy hónap telt el azóta, hogy a Google a Gmail történetének eddigi legnagyobb ráncfelvarrásával állt elő. A fejlesztők rendesen átdolgozták a kliens kinézetét, és jó néhány új funkciót is hozzáadtak a levelezőhöz, amitől kényelmesebb használatot remélnek. A fejlesztést május elejére már mindenki megkapta, az "új Gmailt" viszont be is kell kapcsolni – hogy hogyan, azt itt mutattuk meg. Úgy tűnik azonban, hogy hamarosan senkinek sem kell majd a kapcsolót keresgetnie.

A Google fejleszői nemrég bejelentették: hamarosan mindenki levelezője átvált majd az új dizájnra, a régire pedig nem lesz lehetőség visszaváltani. A tervek szerint mindez júliusban megy majd végbe, vagyis néhány héten belül megtörténik az átállás.

©

Hogy pontosan milyen funkciókra lehet számítani az újragondolt Gmailben, arról itt írtunk bővebben.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!