szerző:
hvg.hu

Az elkövetkező hónapokban rengeteg tartalommal bővíti tavaly februárban debütált programja, a középkori csatákra fókuszáló For Honort a Ubisoft, amely most egész héten ingyen játszható.

A jelenleg is zajló E3 szakkiállításon osztotta meg a jelenlévőkkel a Ubisoft, milyen tartalommal bővíti majd meglévő programjait, köztük a tavaly februárban piacra került, általunk is tesztelt For Honort.

Mint kiderült, az elkövetkező hetekben nem csupán látszat újdonságokat fognak fejleszteni, hanem egy minden korábbinál tartalmasabb DLC-vel készülnek. A Marching Fire névre hallgató, a tervek szerint október 16-án érkező csomagban négy új kínai harcos és egy vadonatúj játékmód, a Breach lesz elérhető. Utóbbi nevéből adódóan elsősorban az ostromokra koncentrál majd, és mint a közben kiadott kedvcsinálóban is látszik, az ellenséges kastélyokba kell majd beverekedniük magukat a játékosoknak.

Hogy addig is teljen az idő, a Ubisoft minden pc-s számára elérhetővé tette a programot, igaz, az ingyenes időszakban kizárólag az alapcsomag, a Star Edition tartalma próbálható ki, de ez is jókora kedvezmény, főleg, ha azt nézzük: a próbaidőszakot hirdető játékok döntő többsége erős megkötéssel rendelkezik.

A For Honor esetében most nincs szó ilyenről, ráadásul az ingyenjáték ideje sem az a túl megszokott hosszúságú: egészen június 18-ig, vagyis jövő hétfőig éjjel-nappal lehet harcolni, ehhez csupán egy Ubisoft-fiók regisztrációra van szükség, már amennyiben valaki nem rendelkezik már ilyen hozzáféréssel. A játékot ezután a platform digitális boltjában lehet letölteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Tech

7 év után visszatér a legenda, új Diablo játékot csinálnak

A 2012-ben debütált, hosszú ideig fejlesztett harmadik epizód után újabb Diablo-játék készítését lengette be a program mögött álló Blizzard. A jelek szerint nem kiegészítőről van szó, sokkal inkább a szériához kapcsolódó új részről.

Háromezer embert küldenek el a központi közigazgatásból

Háromezer embert küldenek el a központi közigazgatásból

Itt megtalálja a YouTube legjavát

Itt megtalálja a YouTube legjavát

Gond volt a TV2-nél, nem ment az élő műsor

Gond volt a TV2-nél, nem ment az élő műsor

Szombat hajnalban elindultunk a Merkúrhoz

Szombat hajnalban elindultunk a Merkúrhoz

Ezzel a mondattal gratulálnánk Apáti Bence kinevezéséhez!

Ezzel a mondattal gratulálnánk Apáti Bence kinevezéséhez!

A titokzatos Tibet: volt, hogy esőerdő terebélyesedett a közepén

A titokzatos Tibet: volt, hogy esőerdő terebélyesedett a közepén