szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elsősorban a Facebook-oldalak kezelőit érinti, de magánszemélyek számára is kellemetlenségeke okozhat az a rendszerhiba, amely miatt eltűnnek bejegyzések a közösségi oldalról.

A szerkesztőségünkbe befutott jelzések és saját tapasztalataink szerint a hiba igen változatos formában jelenik meg. Van olyan, aki bizonyos linkeket közzé sem tud tenni. Olyan helyzet is előfordul, hogy sikerül közzétenni egy bejegyzést, de az pár perc múlva eltűnik. De van olyan oldal, ahonnan több óra múlva tűnnek csak el posztok.

Amikor már maga a bejegyzés közzéttétele sem sikerül, arra a gondra tapasztalataink szerint gyógyírt jelenthet, ha először csak vázlatként mentünk el egy bejegyzést, majd a piszkozatok közül tesszük közzé. A probléma többi formájára egyelőre nem találtunk stabilan működő ellenszert.

Mivel a hibát világszerte több helyről is jelentették már, vélhetően néhány órán belül elhárítják a Facebook szakemberei.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!