szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Több mint egyévnyi várakozás után valamikor novemberben mutatja majd be a holografikus kijelzővel készített mobilját a RED, de már most láthatunk a mobilról néhány érdekes fotót.

Komoly meglepetést okozott bő egy évvel ezelőtt a felsőkategóriás kamerákat készítő RED, amikor 2017 júliusában bejelentette: 2018-ban egy új mobilt dobnak majd a piacra. Ráadásul nem is akármilyet: holografikus kijelzővel ellátott készüléket. A bejelentés után nemsokkal már egy videó is megjelent arról, hogy ezt a kijelzőt hogyan kell elképzelni, igaz, a felvételt azóta eltávolították a YouTube-ról.

A cég körül tavaly szeptember óta nagy volt a némaság, egészen két héttel ezelőttig. Augusztus közepén ugyanis kiderült, már ebben a hónapban bemutathatják a mobilt, amiről egy fotó is előkerült. Végül kiderült, november 2-án tartják majd a bemutatót, ettől függetlenül azonban Jim Jannard, a cég alapítója több hivatalos fotót is megosztott a készülékről.

©
©
©

Azt jól látni, hogy a mobil nem feltétlenül a legvékonyabb készülékek közé sorolható. A mobil kijelzőjéről továbbra sem kaptunk szemből fotózott képet – a fejlesztő állítása szerint azért, mert az a fotókon keresztül úgysem jön át a hatás. Az látszik, hogy a készülék hátoldalán duplakamera kap majd helyet.

A Hydrogen One állítólag részben moduláris lesz, vagyis bizonyos dolgokat ki lehet majd benne cserélni.

©
©

Az amerikai ára (a szolgáltatóknál) 1295 dollár (kb. 363 ezer forint) lesz, ami ha Magyarországon is bejön, bőven 400 ezer forint feletti árcédulát kap majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több embert agyonlőtt egy fegyveres Wisconsinban

Több embert agyonlőtt egy fegyveres Wisconsinban

Íme a hatos lottó nyerőszámai

Íme a hatos lottó nyerőszámai

Tubát fotóztak Kiskunfélegyházán

Tubát fotóztak Kiskunfélegyházán