szerző:
hvg.hu

Az egyik legilletékesebb, a Xiaomi szóvivője, termékmenedzsment igazgatója osztott meg egy érdekes képet a Twitteren egy hamarosan bemutatkozó okostelefonról. Na, mi lehet az érdekes rajta?

Újabb kép került ki a Twittere a Xiaomi Mi MIX 3 telefonról, arról a készülékről, amelyet korábban azzal vádoltak meg, hogy „ellopta” a Huawei/Honor ötletét. A képen jól látszik a telefon igen vékony kerete, vannak, akik szerint ez az eszköz birtokolhatja majd a legnagyobb képernyő-test arányt.

A képet kiposztoló Donovan Sung globális szóvivő valami másra is megpróbálja felhívni a figyelmet, kérdezve, látunk-e valami érdekeset a fotón. A telefon mögött hálózati teszt látható, s azt jelzi, hogy a Mi MIX 3 készen áll az 5G-re. A következő generációs mobilhálózatok ugyan csak hónapok múlva lesznek elérhetők a legfejlettebb piacokon, azonban a chipfejlesztők és az okostelefon-gyártók már most megnyugtatnák ügyfeleiket, készen állnak termékeikkel az 5G-re. A Mi MIX 3 is ezen eszközök közé tartozhat. (Arról, hogy mi mindent hozhat magával az 5G, itt olvashat.)

©

A telefon mechanikusan kezelhető csúszkás megoldással váltja ki a szenzorszigetet, azaz az előlapi kamera és az érzékelők hátulról csúsztathatók felfelé. A hátlapi duplakamera megmarad a hátoldalon. A készülékben feltehetően 64 bites, nyolcmagos Snapdragon 845 processzor dolgozik majd, 6 vagy 8 GB RAM társaságában. Korábban már azt is megerősítették, hogy a Mi MIX 3 októberben érkezik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!