szerző:
hvg.hu

Vicces, amikor valaki egy iPhone-t használva ecsetelgeti egy androidos telefon előnyeit. A napokban egy indiai színésznő tette ezt.

Korábban is megtörtént már, hogy a két világ (Android vs. iPhone) összecsapásánál neves személyek teszik le a névjegyüket, eközben érdekes helyzetbe kerülnek, így járt például 2014-ben a 86. Oscar-díj-átadó háziasszonya.

A minap egy neves, sok millió rajongóval rendelkező (így véleményvezérnek tekinthető) indiai színésznőn köszörülték a netes nyelveket: Anushka Sharma bollywoodi híresség a Twitteren dicsérte a Pixel 2 XL fotózási képességeit. Két fényképpel támasztotta ezt alá, és a hashtagek üzenete is egyértelmű. Azonban valaki éles szemmel kiszúrta, és ugyancsak a Twitteren nyilvánosságra is hozta, hogy az üzenetet egy iPhone-ról posztolták. Az egyik kommentelő szerint a képek a Pixellel készültek, majd áttették ezeket egy iPhone-ra – de azért ez meglehetősen macerásnak tűnik.

©

Nemrégiben egyébként Donald Trump amerikai elnök került hasonlóan felemás helyzetbe: egy iPhone-t használva szólított fel az Apple-termékek bojkottjára.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!