szerző:
hvg.hu

Ha élőben szeretné követni a tech-világ egyik legizgalmasabb eseményét, az Apple termékbejelentő rendezvényét, akkor az alábbi módokon érheti el az Apple közvetítését..

Már napokkal ezelőtt kimentek a meghívók az Apple szeptember 12-i „Gather Round” rendezvényére, ahol a főszereplők minden bizonnyal a 2018-as iPhone-ok lesznek (az iPhone X két utódja és egy „olcsóbb” változat), de várható még új generációs okosóra, Air Power töltőpad, új iPad Pro, és persze szoftverek is (iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5).

A rendezvényre az Apple új, cupertinói főhadiszállásának Steve Jobsról elnevezet színháztermében kerül majd sor, ottani idő szerint délelőtt 10-kor (ekkor nálunk már este 7 óra lesz).

Az Apple élőben streameli majd az eseményt, így tulajdonképpen az egész világ láthatja, különösen mivel nem korlátozódik csak a Safarira. Az Apple már létre is hozott egy dedikált oldalt az esemény számára. A bemutatót nemcsak a Mac OS 10.12 Sierrát vagy későbbi változatot futtató gépeken lehet követni, hanem windowsos (Windows 10) PC-ken is, a Microsoft Edge böngészőt használva. Persze streamelhető a Chrome vagy a Firefox újabb verzióival is, az eredmény azonban ezeknél nem garantált.

©

Az esemény nem csak számítógéppel követhető nyomon, az iPhone vagy az iPad is megfelel a célnak. Annyi a megkötés, hogy Safarit kell használni, és az eszköz legalább iOS 10-et futtasson (aminek azért igen nagy már az esélye). Annak pedig, aki a nappalija kényelmében figyelné a történéseket, érdemes egy Apple TV birtokában lennie. Ehhez le kell tölteni az App Store-ból az Apple Events alkalmazást. amelyet röviddel az esemény előtt tesznek majd elérhetővé.

Mindezek mellett pedig számos weboldal is közvetíti majd az eseményeket, és természetesen nálunk is minden fontos mozzanatról értesülni fognak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A finnek nagyon jól szórakoznak Donald Trumpon

A finnek nagyon jól szórakoznak Donald Trumpon

Végre eljut a Disturbed Magyarországra

Végre eljut a Disturbed Magyarországra

Visszavett karácsonyi kampányturnéjából a Coca-Cola

Visszavett karácsonyi kampányturnéjából a Coca-Cola

Zala megyét már beborította a hó – fotók

Zala megyét már beborította a hó – fotók

Kamu adatvédelmi ellenőrzéssel vernek át önkormányzatokat csalók

Kamu adatvédelmi ellenőrzéssel vernek át önkormányzatokat csalók

A Veszprém győzelme olyan, "mint egy nagy tábla csoki"

A Veszprém győzelme olyan, "mint egy nagy tábla csoki"