szerző:
hvg.hu

Nyitott az Apple a Twitter felé, és idén először követhető majd nyomon az almás cég idei legnagyobb hardvereseménye, a Gather Round rendezvény a tweetelős platformon.

Az eddigieknél jóval nagyobb közönséget érhet el az Apple azzal a döntésével, hogy a Twitterre is streameli a szeptember 12-i nagy bemutató eseményeit. A streaming lehetőségek kiterjesztése – mutat rá a The Verge – nem most kezdődött, már a WWDC-n történteket is lehetett figyelemmel kísérni Chrome-mal, illetve Firefoxszal (korábban az asztali gépek használói csak a Safarival vagy a Microsoft Edge-dzsel érhették el az eseményeket).

A jelenlegi értesülések szerint az Apple az élő adást azon az enyhén szólva is nevetséges Twitter-fiókján sugározza, amelyre eddig még nem kerültek ki tweetek, csupán fizetős hirdetések futottak rajta. Most viszont már magát az eseményt hirdeti az almás cég.

©

Amennyiben érdekli, hogyan lehet egyéb platformokon is figyelni, hogy mi is történik szeptember 12-én (magyar idő szerint 19 órakor) Cupertinóban, a Seve Jobsról elnevezett színházteremben, akkor kattintson erre a linkre.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!