szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem más, mint Keanu Reeves jelentette be az idei E3 során a régóta várt Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát. Egy rajongó annyira belelkesedett, hogy cserébe ingyen megkapja a programot.

Nagyban zajlik az idei E3, vagyis a Los Angeles-i videojáték-show, amelynek már a 0. napjai is nagyon izgalmasak voltak. Ekkor derült ki ugyanis, hogy mikor jelenik meg a régóta készülő, emiatt pedig nagyon várt Cyberpunk 2077, a Witcher-játékokkal hatalmas sikert arató CD Projekt RED következő alkotása.

A stúdió a Neo szerepét is eljátszó Keanu Reevest szintén meghívta a bemutatóra, de persze jó okkal: a közkedvelt színész maga is szerepel a játékban, emellett ő volt, aki egy hangulatos videó keretében felvezette, mikor is válik elérhetővé a játék. Miközben a színpadon állt, Reeves megemlített néhány dolgot, köztük azt, hogy a fejlesztők lélegzetelállító munkát végeznek, mire a közönség soraiból valaki hangosan és érthetően odakiáltotta neki:

Te vagy a lélegzetelállító!

A John Wick-filmek sztárja azzal fokozta a dolgot, hogy rögtön visszakiabállt: előbb az ismeretlent, majd a teremben lévők mindegyikét lélegzetelállítónak nevezte, erre a közönség vastapsban tört ki. Azóta kiderült, hogy a bekiabáló egy Peter Sark nevű youtuber volt, aki meg is örökítette a pillanatot, és saját Twitter-oldalán közzétetett klipben emlékezett meg a jelenetről:

A történetnek itt akár vége is lehetne, ám a közjáték nemcsak Reevest, hanem a játék fejlesztőit is meghatotta, akik úgy döntöttek: a jövő áprilisban megjelenő Cyberpunk 2077 gyűjtői kiadását ajándékozzák Sarknak.

Ha érdeklik az idei E3 bejelentései, hírei, lájkolja és figyelje a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kockacukor a sajt mellett, nedves törölközőben a spárga - praktikák, hogy ne romoljanak meg az élelmiszerek

Kockacukor a sajt mellett, nedves törölközőben a spárga - praktikák, hogy ne romoljanak meg az élelmiszerek

Egy percen múlt, hogy megússzák a karantént egy Nizzából Oslóba tartó repülőgép utasai

Egy percen múlt, hogy megússzák a karantént egy Nizzából Oslóba tartó repülőgép utasai

Több százan tüntettek a Pilismarótra tervezett kavicsbánya ellen

Több százan tüntettek a Pilismarótra tervezett kavicsbánya ellen