szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi, mesterséges intelligenciával működő program néhány kattintásnyira redukálja le egy fotó minőségi javítását.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne jobb felbontású fotót varázsolni egy kevésbé jóból, akkor érdemes egy esélyt adnia az AI Image Enlarger programnak. Már a nevéből is látszik, hogy mesterséges intelligencia dolgozik benne. A szoftver innen tölthető le, és a telepítése, majd az elindítása után az alábbi ablak jelenik meg.

©

A javítani kívánt képet vagy a fogd és dobd módszerrel, vagy a File/Add Image opcióval vihetjük a programba. Jpg, jpeg és png formátumú képeket tölthetünk meg, amelyek maximális mérete 3 MB lehet. Ezután beállíthatjuk a fénykép stílusát, majd azt, hogy hányszorosára (2x vagy 4x) javítsa a program a felbontást.

Ezután a Submit gombra kell kattintanunk, majd a Download gombot választva egy linket kapunk az immár jobb képhez, vagy le is tölthetjük számítógépünk valamelyik mappájába a javított változatot. Ezt a mappát megadhatjuk az Option/Save Image Path útvonalat követve. Ha ez a mappa ugyanaz, mint ahol az eredeti kép volt, akkor azt felülírja az új változat.

Ha értesülni szeretne újabb hasznos programokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Nespresso bejelentette, hogy 2 éven belül karbonsemleges lesz minden csésze kávéja

A Nespresso bejelentette, hogy 2 éven belül karbonsemleges lesz minden csésze kávéja

Kicsit múlt, nagyon jövő: teszten a helyes Honda e

Kicsit múlt, nagyon jövő: teszten a helyes Honda e

Új, húszperces koronavírusteszt készült

Új, húszperces koronavírusteszt készült