szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Samsung belső ügyeire rálátó, így pontos információkkal szolgáló Ice Universe álnevet használó szivárogtató szerint nem egészen olyan lesz majd a Samsung Galaxy S11, amilyennek nemrég láthattuk.

Az elmúlt hónapokban több pletykát is lehetett arról hallani, milyen kamera kerülhet a Samsung 2020 elején érkező új csúcsmobiljába, a Galaxy S11-be. Mindez oda vezetett, hogy egy renderelt képen már azt is megnézhettük, miként nézhet majd ki a hátoldalon az optikák elhelyezkedése.

A mindig pontos információiról ismert szivárogtató, Ice Universe szerint azonban a renderelt kép meglehetősen pontatlan.

Twitterre kitett okfejtésében leírja, hogy a Galaxy S11 kamerája 5x-ös zoomra lesz képes – ő legalábbis így tudja –, ami periszkópikus rendszerben található majd meg a mobilban. Az ilyen kameráknak azonban eddig négyszögletű volt az optikájuk – elég csak a Vivo vagy az Oppo készülékeire gondolni.

Mindez azért van, mert így több fény érheti a mobilba épített szenzort – ami nem mellesleg szintén négyszögletű.

A Samsung belső dolgaira is rálátó Ice Universe szerint a nemrég megjelent, képzelt dizájn nem egészen olyan, mint amilyen a valóságban lesz a mobil, így továbbra is kérdés, milyen elrendezésben kerülnek majd a Galaxy S11 hátuljára a kamerák.

Ha kíváncsi a Samsung újdonságaira, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hamarosan elkezdhetik oltani az időseket az AstraZeneca-vakcinával a németek

Hamarosan elkezdhetik oltani az időseket az AstraZeneca-vakcinával a németek

Kolbászba rejtett méreggel, csavarral, gyufával kínozza egy ismeretlen a kutyákat Pécelen

Kolbászba rejtett méreggel, csavarral, gyufával kínozza egy ismeretlen a kutyákat Pécelen

Piri Kati, holland EP-képviselő: Hollandul gondolkodom, magyarul érzek

Piri Kati, holland EP-képviselő: Hollandul gondolkodom, magyarul érzek