szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Microsoft úgy döntött, annak is kötelező lesz telepítenie a legújabb Windows 10-verziót, aki eddig igyekezett elkerülni azt.

Néhány hete, hogy a Microsoft kiadta novemberi frissítését, az 1909-es verziójú November 2019 Update-et, ami nem tartalmaz új funkciókat, de fontos javítások azért kerültek bele. A cég most úgy döntött: az oprendszert azoknak is telepíteniük kell, akik eddig megpróbálták elkerülni azt.

Több Windows 10-használó szándékosan nem frissítette rendszerét, és még mindig a tavaly októberben kiadott nagy verziót, az October 2018 Update-et használja. A PC Gamer azt írja, bár ez a szoftver sem ért még fejlesztői ciklusa végére, a Microsoft jobban örülne, ha a felhasználók a szoftver novemberi kiadásával dolgoznának.

Így erőből fogják felfrissíteni a számítógépeket.

Azt, hogy több Windows-használó hónapokkal korábbi rendszerverziókat használ, a frissítéseknél előforduló hibákkal magyarázzák. Nem egy olyan szoftverváltozat lett ugyanis kiadva, ami később galibákat okozott a számítógépeken. Ezt a felhasználók azzal próbálják elkerülni, hogy szándékosan elvágják magukat a frissítéstől. Így viszont az új funkcióknak is búcsút kell mondaniuk, hiszen azok sem települnek a PC-kre, laptopokra.

Azt még nem tudni, hogy az erőből zajló frissítés pontosan mikor kezdődik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Egyre közelebb a Windows 7 végórája

Bár sokak nem hajlandók frissíteni számítógépüket az új Windows 10-re, ez mit sem változtat a Microsoft eredeti elképzelésén: jövő januárban leveszik a kezüket a Windows 7-ről.

Marabu Féknyúz: Bízhatok a vakcinában?

Marabu Féknyúz: Bízhatok a vakcinában?

Bukarest hétfőtől újranyit

Bukarest hétfőtől újranyit

Trump távozó “katonája” szerint a 3 megabites internet több mint jó, Kína pedig veszélyes

Trump távozó “katonája” szerint a 3 megabites internet több mint jó, Kína pedig veszélyes