szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elérhetővé tette November 2019 Update nevű frissítését a Windows 10-es számítógépekre a Microsoft. A csomag több dolog miatt is érdekes.

Megjelent, így már tölthető a Windows 10-es számítógépekre készült Windows 10 November 2019 Update nevű frissítés, amely új funkciókat nem igazán, finomhangolásokat viszont annál inkább tartalmaz. Azt, hogy a csomag elérhetővé vált, a Microsoft jelentette be hivatalos blogjában.

A November 2019 Update-et inkább szervizcsomagnak tekinthetik a felhasználók, már csak a mérete miatt, és azért is, mert a nagyszabású frissítéssel érkező új funkciókat jövő tavaszra tartogatja a Microsoft. Azért a mostani csomag is tartalmaz egy-két hasznosságot: ilyen, hogy a rendszerértesítések átláthatóbbak lesznek vele, a Fájlkezelő pedig a Drive-on is tud már kutatni.

A 19H2-ként is ismert szoftververziót az első tervek alapján szeptemberben adta volna ki a Microsoft, a debütálás azonban novemberre csúszott, a helyzetet pedig egy átnevezés is bonyolította: eredetileg October 2019 Update néven engedte volna ki a gyártó, de aztán módosítottak rajta. Fontos: az update nem fogad el minden processzort.

A frissítés összességében nem rendelkezik nagyléptékű újításokkal, de a rendszer számára így is nélkülözhetetlen javításokat tettek bele a redmondiak. Az update azért is érdekes, mert (elviekben) újraindítás nélkül kúszik fel a számítógépekre. A Microsoft egyébként azt szeretné, ha a jövőben minden frissítés így érkezne meg az eszközökre.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Kilőtt a Windows 10

Soha nem bővült még olyan gyors ütemben a Windows 10 felhasználói tábora, mint idén. A Microsoft számításai szerint jövő tavasszal már 1 milliárd eszközön futhat az operációs rendszer.

Nyárra éledhet újra a szállodaipar, ha idejében feloldják a korlátozásokat

Nyárra éledhet újra a szállodaipar, ha idejében feloldják a korlátozásokat

Eladó egy szinte nem is létező ritkaság, egy kombi Mercedes S-osztály

Eladó egy szinte nem is létező ritkaság, egy kombi Mercedes S-osztály

Készülőben a MacBook Air prémiumkiadása

Készülőben a MacBook Air prémiumkiadása