szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Havi részletfizetéses konstrukciókat vezet be termékeinél az Apple. A könnyítést csak azok vehetik majd igénybe, akik rendelkeznek a cég hitelkártyájával.

Az Apple termékei soha nem voltak igazán olcsók, ez alól pedig a cég által gyártott számítógépek, a MacBookok és az iPhone-ok sem jelentenek kivételt. Jól tudja ezt az amerikai óriás is, ezért jelentős segítséget nyújt a leendő vásárlóknak: engedélyezik a házon belüli részletfizetést.

A Bloomberg szerint mindez azt jelenti, hogy a legtöbb Apple terméket az egy összegben való vásárlás helyett havi lebontásban, banki ügyintézés nélkül is rendezhetik majd a cég ügyfelei. De közülük is csak azok, akik rendelkeznek a vállalat által kibocsátott, de több országban még továbbra sem elérhető hitelkártyával.

Az aktuális havi részletet nem (papíralapú) számlán kell majd kiegyenlíteniük a vevőknek, minden elektronikusan zajlik majd: az Apple saját pénztárca alkalmazásában, a Walleten belül vonódik majd le a havi összeg, amely ezután az amerikai cég felé vándorol.

Az Apple állítólag már el is döntötte, milyen konstrukciókban tervezi megvalósítani tervét: az iPadeket, Mac számítógépeket, az XDR típusú monitorát, a cég okosceruzáját, valamint a táblagépéhez készült többi kiegészítőt 12 hónapos futamidővel lehet majd kérni, az AirPodsok, HomePodok és az Apple TV-k pedig félévre szóló konstrukcióval lesznek elérhetők. Bármelyik könnyítést is válassza az ember,

az Apple minden termék esetében kamatmentes részletfizetést kínál.

Az Apple Cardhoz tartozó újdonság nagy valószínűséggel a Google és a Samsung ugyanilyen terméke miatt lép életbe a cupertinói vállalatnál.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rossz hír jött azoknak, akik USB-C töltőt szeretnének az iPhone-ra

Rossz hír jött azoknak, akik USB-C töltőt szeretnének az iPhone-ra

Újfajta jelölést kapnak Európában a villanyautók töltői és csatlakozói

Újfajta jelölést kapnak Európában a villanyautók töltői és csatlakozói

A franciák már beszélnek róla, de nem kérnek bocsánatot az algériai gyarmati háborúért

A franciák már beszélnek róla, de nem kérnek bocsánatot az algériai gyarmati háborúért