szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha új iOS, akkor új háttérképek is járnak hozzá. Bár még csak most jelentették be az iOS 14-et, aki akarja, már letöltheti a háttérképeit.

Hétfőn, az Apple fejlesztői konferenciáján, a WWDC-n Craig Federighi szoftverfejlesztési alelnök jelentette be a legújabb operációsrendszer-verziót, az iOS 14-et, ami persze nem jelenti azt, hogy a hivatalos végleges verzió már holnap letölthető lenne a telefonokra. Erre egy picit még várni kell, azonban akár már most is tehetünk úgy, mintha ilyen rendszer lenne az eszközünkön, legalábbis ami a háttereket illeti.

[Milyen iPhone-ja van? Ezek a telefonok kapják meg a sok új funkcióval érkező iOS 14-et]

Hat különböző háttérképhez lehet hozzájutni, anélkül, hogy a fejlesztői bétát le kellene tölteni a telefonunkra. (Az iOS bétája jelenleg csak a regisztrált fejlesztők számára érhető el, a nyilvános bétaprogramra feliratkozók is csak később férhetnek hozzá a telepítő fájlokhoz.)

©

A háttérképek elérését – többek között – a 9to5Mac tette lehetővé (Kép menése másként), és nemcsak az iOS 14, hanem az ipadOS 14 háttérképei is letölthetők teljes felbontásukban. Valószínű, hogy az Apple új háttérképeket is kibocsát majd ősszel, az új hardverek bemutatásával együtt, hogy még nagyobb lehessen a választék.

Ha máskor is tudni szeretne az Apple újdonságairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!