szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A PlayStation 4-re megjelent The Last of Us Part II ijesztő reakciókat váltott ki néhány felhasználóból: fenyegető üzenetekkel bombázzák a játék egyik szereplőjének hangjáért felelős Laura Baileyt.

Több felhasználónak annyira nem tetszik a PlayStation 4-es The Last of Us Part II végkifejlete, hogy az Abby hangját kölcsönző Laura Baileyt már halálosan is megfenyegették – írja a platform híreivel foglalkozó PlayStation LifeStyle.

A színésznő Bailey maga mutatott meg néhány üzenetet azok közül, melyeket a Twitteren kapott. A logikus gondolkodás terén vélhetően kritikus nehézségekkel küszködő elégedetlenkedőknek ugyanaz a problémájuk: nem tetszik nekik, miket csinál a Bailey által szinkronizált karakter.

Bár az első napokban kapott üzenetek javarészt csak üres kritikáknak tűntek, Bailey néhány napja már olyan üzeneteket kap, melyekben azzal fenyegetik, hogy megkeresik és megölik. A nő egyelőre nem fordult a rendőrséghez, de mint írta, a helyzet kezd aggasztóvá válni. A cikkben idézik a Naughty Dog alelnöke, Neil Druckmann szavait is, aki szerint Bailey igen szörnyű időszakon megy keresztül, amelyet nem lehet, és nem is akarnak figyelmen kívül hagyni. Így aztán nem marad más választásuk, mint kapcsolatba lépni a hatóságokkal.

A The Last of Us Part II június 19-én jelent meg, a program kizárólag Playstation 4 konzolokon játszható. A hosszú, legalább 6 év alatt elkészült videojáték már a debütálása első hétvégéjén eladási rekordot döntött: 72 óra alatt több mint 4 millió példányban kelt el. A játékról írt kritikánkat itt olvashatja: Vannak jó és izgalmas videojátékok – és van a Last of Us 2.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hiába a kijárási korlátozás, ez nem menti meg a Földet a globális felmelegedéstől

Hiába a kijárási korlátozás, ez nem menti meg a Földet a globális felmelegedéstől

Úgy tűnik, a több Balaton többe is kerül, mint az Adria

Úgy tűnik, a több Balaton többe is kerül, mint az Adria

Kínában halálra ítéltek két kanadait

Kínában halálra ítéltek két kanadait