szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pedig a kutatók rengetegszer kimondták: az 5G-s technológiának semmilyen negatív hatása nincs az egészségre.

Az 5G-tornyok vélt negatív hatásai ellen sokféleképpen tiltakoznak a világban, és ez az akció mostanra Budapestre is begyűrűzött: a HWSW informatikai szaklap vette észre azt a graffitit(?)/matricát, amellyel az új mobiltechnológia ellen tiltakozik a kiragasztó. Az alkotás a belvárosban, egy szemétgyűjtő oldalán látható. Azt nem tudni, hogy máshol is megjelentek-e.

A ragasztás elkövetője valószínűleg nem találkozott azzal a hírrel, ami szerint az 5G-nek semmilyen hatása nincs az egészségre, főleg negatív nem: a tudósok 7 éven át vizsgálódtak egy kiterjedt kutatás keretében, de semmi olyat nem találtak, amely azt valószínűsítené, hogy az új generációs mobiltechnika ártalmas az emberre.

A világban ennek ellenére sok olyan esetet látni, melyekben az 5G-t teszik például felelőssé a koronavírus-járvány miatt. Ez szintén nem igaz, a tornyok nem okoznak ilyet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Daruval emeltek ki lakásából egy majd 300 kilós embert Franciaországban

Daruval emeltek ki lakásából egy majd 300 kilós embert Franciaországban

Gulyás Gergely speciális szabályokat hozna karácsonyra

Gulyás Gergely speciális szabályokat hozna karácsonyra

Beintettek a georgiai republikánusok Trumpnak

Beintettek a georgiai republikánusok Trumpnak