szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 3D-nyomtatással készült süteményformák között olyan is van, amelyik Győrfi Pált ábrázolja.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Az idei karácsonyt alighanem mindenki máshogy ünnepli majd, hiszen a koronavírus miatti járványhelyzet – így vagy úgy, de – nem teszi lehetővé a felhőtlen örömködést.

Hogy ezt valahogy mégis oldani lehessen, a Kollabor nevű békéscsabai startup olyan süteményformákat állított elő (ezeket ráadásul 3D-nyomtató segítségével készítették), melyek jól jellemzik a 2020-as évet és a magyarországi járványkezelést.

“Hogyan tudnánk 2020 mindenki számára új és kicsit káoszos évéből kiragadni azokat a momentumokat, amiket látva még a járvány alatt is talán kicsi mosoly jelenhet meg az arcunkon?” – teszik fel a kérdést a Kollabor webshopjában, ahonnan a mókás sütiformák is rendelhetők.

©

A kollekcióban a koronavírus alakú sütiforma is van, illetve jutott még hely az operatív törzs tájékoztatóin gyakran látott Müller Cecíliának, továbbá az országos tiszti főorvos által meghonosított kifejezésnek, a nyunyókának is. De Győrfi Pál mentőszóvivő sem maradt ki.

A kollekció 5 és 25 ezer forint közti áron rendelhető, sütemény nélkül.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Telex: Biztonságiak próbáltak bejutni Dunaújvárosba, óriási rendőri készültség van a vasműnél

Telex: Biztonságiak próbáltak bejutni Dunaújvárosba, óriási rendőri készültség van a vasműnél

Olyan új előírás nehezíti a magyar szállodák életét, amelynek jelenleg, ha akarnának sem tudnak megfelelni

Olyan új előírás nehezíti a magyar szállodák életét, amelynek jelenleg, ha akarnának sem tudnak megfelelni

Biden: A Moszkvával szembeni szankciók súlyosabbak is lehettek volna

Biden: A Moszkvával szembeni szankciók súlyosabbak is lehettek volna