szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A cég leghamarabb 2022-ben dobhatja piacra az új PlayStation VR-t, amely nemcsak teljesítményében lesz erősebb, de a használata is egyszerűbbé válhat.

Azt már egy ideje tudni lehet, hogy a Sony újfajta virtuálisvalóság-szemüvegen dolgozik, eddig azonban túl sok részlet nem derült ki a készülékről. A gyártó ezúttal sem árult el pontos információkat az egységről, néhány dolgot azonban már csepegtetett a leendő vásárlók számára.

A PlayStation 5-höz készülő szerkezetről annyit jelentett be, hogy teljesítményben és felbontásban is jelentős fejlődést tapasztalhatnak majd a felhasználók az előző generációs egységhez képest.

Ez még nem az új kinézete.
©

A látómező elvileg tovább szélesedik, valamint készül hozzá egy újfajta kontroller is, ami tartalmazza majd a PS5 DualSense egységének legfontosabb elemeit, és az új dizájnnak köszönhetően elvileg kézben tartani is sokkal jobb.

Jó hír, hogy a PlayStation 5-höz elvileg egyetlen vezetékkel fog majd csatlakozni a szemüveg, ami sokkal könnyebb használatot ígér, mint amit a mostani PlayStation VR nyújt.

Hardverőrültek, ide: közeli fotók jöttek a PlayStation 5 belsejéről

Van valami csodálni való az olyan apró, de fontos alkatrészekben, mint a processzor. A téma egyik éllovasa ehhez most a PlayStation 5-öt tanulmányozta behatóbban.

A Sony egyelőre nem közölte, hogy mikor dobja piacra az eszközt, de az biztos, hogy 2021-ben még nem. Emiatt egyelőre az áráról sem árultak el semmit.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Új autóalkatrészgyár nyílt Debrecenben, 450 ember kap munkát

Új autóalkatrészgyár nyílt Debrecenben, 450 ember kap munkát

A szakszervezet szerint módosítani kell az egészségügyi dolgozókra vonatkozó törvényt

A szakszervezet szerint módosítani kell az egészségügyi dolgozókra vonatkozó törvényt

Szabadon engedték a sokszáz elrabolt nigériai iskoláslányt

Szabadon engedték a sokszáz elrabolt nigériai iskoláslányt