szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Van valami csodálni való az olyan apró, de fontos alkatrészekben, mint a processzor. A téma egyik éllovasa ehhez most a PlayStation 5-öt tanulmányozta behatóbban.

Még a gyártó Sony sem adott ki olyan képeket a PlayStation 5 alatti “világról”, amilyeneket Fritzchens Fritz osztott meg a Flickren. Az illető már-már művészi képeket készít a számítástechnikai eszközök – így például videokártyák – hangsúlyos részeiről, hogy a hardverőrültek is gyönyörködhessenek a fejlesztésekben.

A fotós ezúttal a japán cég legújabb játékkonzolját választotta modelljének, az eredmény pedig sok szempontból különleges lett. Egyrészt azért, mert olyan részletek is megpillanthatók rajta, amelyeket a felhasználók nagyobbik része valószínűleg soha nem látna (ahhoz ugyanis nagyon szét kellene szedni az eszközt). És azért is, mert jól kivehetők rajtuk azok a módosítások, amelyeket a Sony gondosan eltervezett.

©

Ilyen többek a nyitóképünkön látható rész is, amely egy közeli kép a folyékony fémmel hűtött felületről. Többek közt ez felel érte, hogy a masina belsejében keletkező hő a még optimális szinten maradjon. Fritz emellett a PS5 alaplapját, illetve az AMD Zen 2-es lapkát is lefotózta, amely egy alaposan módosított processzortípus.

©

Fritz egy egész albumot megosztott a Flickren, de utóbbit nem csak a sonys munka miatt érdemes fellapozni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyhetes razzia jön az utakon – főleg a biztonsági öv használatát nézik

Egyhetes razzia jön az utakon – főleg a biztonsági öv használatát nézik

Több ellátást lemondott a Jahn Ferenc kórház, miután csak három orvos maradt az egyik osztályán

Több ellátást lemondott a Jahn Ferenc kórház, miután csak három orvos maradt az egyik osztályán

Jahn Ferenc kórház: Nem vált működésképtelenné a II. belgyógyászati osztály

Jahn Ferenc kórház: Nem vált működésképtelenné a II. belgyógyászati osztály