szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ha valakinek első pillanatban a Pandora egykori napjai jutnak eszébe a Vibinre tekintve, nem téved sokat.

Ha valakinek első pillanatban a Pandora egykori napjai jutnak eszébe a Vibinre tekintve, nem téved sokat. Ez a zenei szolgáltatás ugyanis sokban emlékeztet az előbbire, egyetlen – nem is kicsi – különbséggel: ezúttal az elektronikus zene szerelmesei találják meg benne a számításukat.

Amikor felkeressük az oldalt, egy jól áttekinthető felülettel találkozunk, ahol műfajok, DJ-k, előadók, fesztiválok, sőt még városok alapján is csoportosították a zenéket. Ha választottunk kategóriát, már indulhat is a lejátszás, s ha nem volnánk elégedettek választásunkkal, csak kattintsunk a jobbra mutató nyílra, és máris egy új szám csendül fel. Az éppen játszott zenék borítóját is megmutatja a program.

A Vibin felületén különféle szűrőfeltételeket is beállíthatunk, illetve akár lejátszólistát is készíthetünk. Ha a Discover gombra kattintunk, egy új ablak nyílik meg, így úgy kereshetünk bármelyik művészre, hogy közben nem marad abba a zenefolyam.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!