szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ha valaki attól félne, hogy a sok tévézés tunyává teszi, annak érdemes közelebbről is megismerkednie a Samsung...

Ha valaki attól félne, hogy a sok tévézés tunyává teszi, annak érdemes közelebbről is megismerkednie a Samsung okostévéinek új funkciójával.

Az EH4500 LED televíziótól kezdődően minden 2012-es Samsung Smart TV-n megtalálható lesz a Fitness funkció, amely válogatott otthoni gyakorlatokat kínál, valamint edzésnaplóként is használható, hiszen rögzíti az edzések időpontját, időtartamát, az elégetett kalória mennyiségét, és a kívánt cél eléréséhez szükséges információval látja el a felhasználót.

Ha megadjuk, hogy hány kilótól szeretnénk megszabadulni, és mennyi idő alatt szeretnénk elérni az áhított súlyt, akkor a televízió az adataink alapján kiszámolja, naponta mennyi kalóriát szükséges elégetni, és ehhez otthon végezhető edzések sorát kínálja. A kalóriaégető, alakformáló mozgásprogramok egyike az elsősorban hölgyeknek ajánlott Bikini Tréning, amely a speciálisan a has, csípő és fenék formálására kialakított feladatsorokkal próbál formába hozni a bikiniszezonra!  

Ami pedig az árakat illeti: a 2012-es Samsung okostévék sorát az EH4500 nyitja, amely 26 hüvelykes méretben 119 900 Ft-ért, a prémium kategória tagja, az ES7000 LED televízió pedig 40 hüvelykes képátmérővel 449 900 Ft-ért kapható. Az idei év egyik csúcsmodellje, az 55 hüvelykes ES8000 Smart LED TV, javasolt bruttó végfelhasználói ára 819 900 forint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!