szerző:
techline.hu

Hosszú hetekig ment a találgatás (legalábbis az Apple rajongók táborában), hogy mit is keresett Tim Cook a Valve és a...

Hosszú hetekig ment a találgatás (legalábbis az Apple rajongók táborában), hogy mit is keresett Tim Cook a Valve és a Steam főhadiszállásán? A találgatásokat csak tetézte, hogy az Apple semmilyen információt nem adott azzal kapcsolatban, hogy miről tárgyalhatott a játékvilág pápája, és Jobs utóda? A CultOfMac és a Gamespot legutóbbi információi szerint Cook és Gabe Newell a nemsokára megjelenő Apple játékkonzol kapcsán találkozott.

Egy korai Apple játékgép koncepció

A játékgép állítólag egy csomagban lesz majd az Apple TV-szettel, és mozgásérzékelőt is tartalmaz majd, akár a Kinect. A Valve látogatás oka az volt, hogy az Apple integrálni szeretné a Steam Boksz nevű Valve koncepció-konzolt és persze magát a Steam-platformot is. Ez utóbbit az Apple TV-be és a majdani konzolba is. Az Apple játékgép állítólag idén érkezik  – ez persze nem hivatalos Apple bejelentés, szóval hisszük ha látjuk… [Gamespot, CultOfMac, wDn]

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!