szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Hosszú hetekig ment a találgatás (legalábbis az Apple rajongók táborában), hogy mit is keresett Tim Cook a Valve és a...

Hosszú hetekig ment a találgatás (legalábbis az Apple rajongók táborában), hogy mit is keresett Tim Cook a Valve és a Steam főhadiszállásán? A találgatásokat csak tetézte, hogy az Apple semmilyen információt nem adott azzal kapcsolatban, hogy miről tárgyalhatott a játékvilág pápája, és Jobs utóda? A CultOfMac és a Gamespot legutóbbi információi szerint Cook és Gabe Newell a nemsokára megjelenő Apple játékkonzol kapcsán találkozott.

Egy korai Apple játékgép koncepció

A játékgép állítólag egy csomagban lesz majd az Apple TV-szettel, és mozgásérzékelőt is tartalmaz majd, akár a Kinect. A Valve látogatás oka az volt, hogy az Apple integrálni szeretné a Steam Boksz nevű Valve koncepció-konzolt és persze magát a Steam-platformot is. Ez utóbbit az Apple TV-be és a majdani konzolba is. Az Apple játékgép állítólag idén érkezik  – ez persze nem hivatalos Apple bejelentés, szóval hisszük ha látjuk… [Gamespot, CultOfMac, wDn]

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vidnyánszky az SZFE diákjainak: Szakmainak nevezett érvekkel manipulálják őket

Vidnyánszky az SZFE diákjainak: Szakmainak nevezett érvekkel manipulálják őket

Több kilométeres a dugó az M0-son

Több kilométeres a dugó az M0-son

„A legjobb sör ott van, ahová a papok járnak inni”

„A legjobb sör ott van, ahová a papok járnak inni”