szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A videórögzítő és -tömörítő hardverekre specializálódott Blackmagic cég az OS X felhasználóknak egy olyan alkalmazást...

A videórögzítő és -tömörítő hardverekre specializálódott Blackmagic cég az OS X felhasználóknak egy olyan alkalmazást kínál, amellyel meg lehet mérni, milyen videóátvitelhez elegendő a gépben lévő lemezegység sebessége.

A Blackmagic Disk Speed Test ingyenesen letölthető az App Store-ból, és használata rendkívül egyszerű. Mindössze el kell indítani a tesztet, és máris láthatjuk egy táblázatban, milyen felbontású és milyen tömörítésű videofájlok akadásmentes írásával és olvasásával birkózik meg a lemezegységünk. Az alkalmazás új változatával az SSD egységekről is valós adatokat mérhetünk, mert figyelmen kívül hagyja a beépített tömörítési algoritmusokat, mivel ezek a nagy felbontású, tömörítés nélküli videóknál nem használhatók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Év végén már új utascentrumban vehetjük a vonatjegyeket a Keleti pályaudvaron

Év végén már új utascentrumban vehetjük a vonatjegyeket a Keleti pályaudvaron

Egyre többen kapnak átlag feletti nyugdíjat

Egyre többen kapnak átlag feletti nyugdíjat

A hajléktalan embereket védő "vörös kódot" hirdetett az Emmi

A hajléktalan embereket védő "vörös kódot" hirdetett az Emmi