szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az egyre nagyobb sávszélességek miatt soha nem látott népszerűséget értek el az internetes videók.

Az egyre nagyobb sávszélességek miatt soha nem látott népszerűséget értek el az internetes videók. Az egyik legnagyobb és legnépszerűbb videomegosztó oldalra, a YouTube-ra másodpercenkét több ezer anyagot töltenek fel. Az igazi újdonságokat és érdekességeket nehéz megtalálni ebben a hatalmas kínálatban.

A segítség a Vod.io lehet, legalábbis az iPad-tulajdonosoknak. Az App Store-ból ingyenesen letölthető alkalmazással elegánsan és témakörönkénti csoportosításban érhetjük a videókat. A válogatás alapjául a népszerűségi mutatók szolgálnak, de ha regisztráljuk magunkat, akkor egy idő után az érdeklődési körünknek megfelelő anyagok jelennek meg a listákban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Harry herceg a tervezettnél később utazhat vissza Kaliforniába

Harry herceg a tervezettnél később utazhat vissza Kaliforniába

4,3-as erősségű földrengés volt Bécsújhelynél

4,3-as erősségű földrengés volt Bécsújhelynél

Lezuhant a román légierő egyik vadászgépe

Lezuhant a román légierő egyik vadászgépe