szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bár nagyszerű, hogy ma már rengeteg betegség gyógyítható, vagy legalább szinten tartható gyógyszerekkel, ám sokszor...

Bár nagyszerű, hogy ma már rengeteg betegség gyógyítható, vagy legalább szinten tartható gyógyszerekkel, ám sokszor képtelenség fejben tartani, mikor, mit kell bevennünk, milyen időközönként, s mennyi ideig kell szednünk az adott gyógyszert. Az RxmindMe egy nagyszerű és ráadásul ingyenes iOS alkalmazás iPhone-ra és iPod Touch-ra, amelynek segítségével pontosan nyomon követhetjük, mikor, melyik gyógyszert kell használnunk, s mekkora adagban. Természetesen figyelmeztet is minket a megadott időpontokban. Az időpontok megadása szempontjából egyébként zseniális a program, szinte minden variációt beállíthatunk az ismétlődéseket illetően, egészen bonyolult beosztásokat is megoldhatunk egyetlen bejegyzéssel. Gyógyszereink adatait, fotóját és a használati előírásokat is feljegyezhetjük és hozzárendelhetjük az adott bejegyzésekhez.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mindjárt szerkezetkész az Üllői úti kézilabdacsarnok

Mindjárt szerkezetkész az Üllői úti kézilabdacsarnok

Ha iPhone-ja van, mostantól átpakolhatja fotóit a Google tárhelyére is

Ha iPhone-ja van, mostantól átpakolhatja fotóit a Google tárhelyére is

Senki nem veszi fel a telefont az oltásügyi forródróton

Senki nem veszi fel a telefont az oltásügyi forródróton