szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

„Miért? Bugos?” – kérdezhetnénk vissza most bármelyik RPG rajongó nevében egy mókás szófordulattal, de nem tesszük.

„Miért? Bugos?” – kérdezhetnénk vissza most bármelyik RPG rajongó nevében egy mókás szófordulattal, de nem tesszük. A Skyrim, ugyanis bugos, sőt minden idők egyik legtöbb bogárral rendelkező játéka, ahogyan azt a Bethesda szerepjátékai esetében már megszokhattuk. Ne legyünk igazságtalanok: a rengeteg hiba oka velejárója az ilyen bonyolult, ún. „open world” játékoknak.

A rengeteg lehetőség, a fizikai motor, az NPC-k és helyszínek tömkelege mind-mind egy lehetséges bug-forrás. Arra pedig egy játékfejlesztő sem gondolhat előre, hogy a felhasználók majd fazekakat és vödröket pakolnak az NPC-k fejére, így akadályozva, hogy szegények észrevegyék miközben a játékosok kifosztják házaikat… A Dorkly most egy mókás képsorozattal csíp bele szeretettel a Bethesdába, céges memókon keresztül (természetesen nem valódiak, csak a netezők heggesztették össze Photoshoban) ismerhetjük meg a híres bugok kialakulásának történetét.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Vojnik Mária, az egykori MSZP-kormány egészségügyi államtitkára

Meghalt Vojnik Mária, az egykori MSZP-kormány egészségügyi államtitkára

Fidesz-közeli kommunikációs szakembert neveztek ki az SZFE intézetének élére

Fidesz-közeli kommunikációs szakembert neveztek ki az SZFE intézetének élére

A szlovén városok téli világa utánozhatatlan

A szlovén városok téli világa utánozhatatlan