szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Steam mai ajánlata a Nation Red.

A Steam mai ajánlata a Nation Red. Címével ellentétben nem sok köze van a volt szocialista blokkhoz, sőt valójában története és sztorija sem igazán van. A NR egy aréna-alapú, zombi-hentelő játék, ami így elsőre elég unalmasnak hangzik, a remek megvalósításnak köszönhetően azonban egyáltalán nem az, sőt!

Lokálban és interneten keresztül irthatjuk barátainkkal együtt a zombikat (de egyedül is játszhatunk), rengeteg extrával, pályával és fejlesztési lehetőséggel. A játék legnagyobb előnye azonban az adrenalin-pumpáló játékmenet (ebben a remek, metálos zene is sokat segít), valamint az elképesztően széles fegyverarzenál! Tökéletes „agyatlan” szórakozás, ráadásul most 80%-kal olcsóbban, kevesebb, mint két eurós áron.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!