szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Dacára annak, hogy nagy Toast rajongók vagyunk, be kell látni, hogy hétköznapi DVD-írásra a legtöbb esetben...

Dacára annak, hogy nagy Toast rajongók vagyunk, be kell látni, hogy hétköznapi DVD-írásra a legtöbb esetben felesleges a Toast csomag összetett tudása. Ha nem vágyunk extrákra (DVD menük készítése stb.), akkor bőven megteszi egy olcsóbb, egyszerűbb alkalmazás is. A K Kitchen pontosan ilyen, ráadásul most nem egyszerűen olcsó, hanem kifejezetten ingyen tölthető le a Mac App Store-ból (átmeneti akció, nem tudni, meddig tart). A program az alap feladatokat képes ellátni, de azokat teljesen jól: készíthetünk audio CD-t, adat CD-t és DVD-t, ISO és DMG képfájlokat, maces, PC-s vagy hibrid lemezeket. Használhatunk újraírható lemezeket is és természetesen a képfájlok lemezre írását is megoldja nekünk a program. Mindezt teljes kényelemben, egy látványos és átlátható felületen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb részleteket árult el Szájerről a brüsszeli parti szervezője

Újabb részleteket árult el Szájerről a brüsszeli parti szervezője

A legpesszimistább várakozásnál is rosszabb, ahogy a magyar boltok forgalma visszaesett

A legpesszimistább várakozásnál is rosszabb, ahogy a magyar boltok forgalma visszaesett

Radar360: Fókuszban a Szájer-ügy

Radar360: Fókuszban a Szájer-ügy