szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Nagyratörően és költőien fogalmaz a holland Drift Studio, amikor erről az installációról ír.

Nagyratörően és költőien fogalmaz a holland Drift Studio, amikor erről az installációról ír. Szerintük ugyanis projektjük arra épül, hogy a távoli jövőben ez a két véglet - természet és technológia - kénytelen lesz paktumot kötni a túlélés érdekében. Mégis, ha megnézzük, mi ez, máris nem tudunk mást tenni, mint elhinni ezt nekik.

A Törékeny Jövő III fedőnevű alkotás ugyanis gyermekláncfüvet is felhasznál a szoborszerű installációhoz - hogy hogyan, azt nem árulják el. De az árat sem, ami egyvalamit jelent, mégpedig azt, hogy ilyen válságos időkben csak az fogja tudni megvásárolni, akinek aztán édesmindegy, melyik adót hány kulcsban mérik.

Ha valaki mégis megfeszülve rajong az egyébként kétségtelenül ügyes megoldásért, annak örömhírül szolgálhat, hogy egyedileg összerakható modulokról van szó, tehát tértől függően egyénileg alakítható a világítótest.

Aki szeretné felvenni a kapcsolatot a stúdióval, aminek tagjai azt vallják, hogy nem szimplán csak tárgyakat készítenek, de hevesen érdeklődnek az emberi kultúra fejlődése iránt is, az itt megteheti ezt.

(Forrás: Inhabitat)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Komoly frissítést kaphat az Apple digitális asszisztense, a dadogást is megértheti

Komoly frissítést kaphat az Apple digitális asszisztense, a dadogást is megértheti

A koronavírushoz hasonlított egy ázsiai együttest, nem győzött utána bocsánatot kérni

A koronavírushoz hasonlított egy ázsiai együttest, nem győzött utána bocsánatot kérni

Végső búcsút vettek Sir Captain Tom Moore-tól

Végső búcsút vettek Sir Captain Tom Moore-tól