szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Bár a Facebooknak megvannak a saját hangulatjelei, azonban ezeket nem mindenhol használhatjuk.

Bár a Facebooknak megvannak a saját hangulatjelei, azonban ezeket nem mindenhol használhatjuk. Egy ügyes Chrome-bővítménynek köszönhetően viszont a lehető legegyszerűbben szúrhatjuk be a különféle smiley-kat kommentjeinkbe, üzenőfalunkra stb.

A Facebook Smiley nevű kiegészítő telepítése után nyugodtan használjuk az eddig megszokott hangulatjel-karaktereket (a teljes lista itt található), s akárhol is vagyunk a legnagyobb közösségi oldalon, a karakterek azonnal átalakulnak vigyorgó, szomorú, napszemüveges stb. sárga smiley-kká.

Persze ha ki szeretnénk tűnni a tömegből, s unjuk ezeket a hangulatjeleket, némi változatosságot is csempészhetünk a smiley-világba. Ehhez a Facebook Emotions nevű Chrome-bővítményt hívhatjuk segítségül. A letöltése után nincs vele dolgunk, egyszerűen használjuk a szokásos karaktereket, és kellemes meglepetésben lesz részünk (még partnereink hangulatjelei is átalakulnak). A hangulatjelekhez egyébként „puskát” is találunk a bővítmény letöltési oldalán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!