szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pénz számolva, asszony verve.

Annyira szépen beszélt a miniszterelnök úr tegnap a parlamentben az új magyar államrendszerről. Tényleg csak az új családmodell fölvázolása hiányzott. Szerencse, hogy Varga képviselő úr fölvilágosítást nyújtott e téren is.

„…talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak…”

„…majd ha mindenki megszülte a maga két-három vagy négy gyerekét, akkor mehet önmegvalósítani meg emancipálódni…”

Kell is az iránymutatás, hogy miként éljünk a szép, új Nemzeti Együttműködésben. Bár, már kezdjük kapizsgálni: miután a férfi végzett a közmunkával, elmegy az államilag épített stadionba, vagy megnézi a kínai elvtársak szocreál kiállítását a múzeumban, majd hazamegy, bebaszik a házilag főzött pálinkától, ölbe kapja a Rózsika néni által megnevelt gyermekeit, és ha nincs kit ölbe kapnia, elveri az asszonyt.

Szerkesztőségünk döbbenten áll, addig is, amíg szóhoz jutunk, szolidaritásunkat fejezzük ki Varga képviselő feleségével.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!