szerző:
hvg.hu

Lehet pakolni a meszesvödröt a kormánygépre!

A francia fővárosban is megjelent az először Budapesten felfestett, Orbán Viktort kedvenc kisvonatjával ábrázoló grafika. A festmény most a Montmartre lépcsőinél látható, egy Chaplin-ábrázolás társaságában.

A képet a Kétfarkú Kutya Párthoz köthető, "Basky" fedőnevű aktivista készítette, a párizsi fotó az ő Facebook-oldalán jelent meg.

A karikatúra először a Rumbach Sebestyén és  a Dob utca sarkán, a Dózsa Lászlónak álcázott Pruck Pált ábrázoló dekoráció helyén jelent meg, és rekordgyorsasággal festették le. Később a Szent János kórház egy romos falán is észlelték, és ott is gyors meszelést eredményezett. Később Prágában került fel a falra a vonatozó miniszterelnök, arról nincs hír, hogy sikerült-e ott is eltüntetni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Meghalt a világ legidősebb férfija

Meghalt a világ legidősebb férfija

Megérkezett a havazás az országba

Megérkezett a havazás az országba

A XX. kerület sem kér a túlóratörvényből

A XX. kerület sem kér a túlóratörvényből

Antonio Banderas is búcsúzik Andy Vajnától

Antonio Banderas is búcsúzik Andy Vajnától

Láncfűrésszel vágta arcon szomszédját egy dunavecsei férfi

Láncfűrésszel vágta arcon szomszédját egy dunavecsei férfi

A tüntetés alatti lezárásokra figyelmeztet a BKK

A tüntetés alatti lezárásokra figyelmeztet a BKK