szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lehet pakolni a meszesvödröt a kormánygépre!

A francia fővárosban is megjelent az először Budapesten felfestett, Orbán Viktort kedvenc kisvonatjával ábrázoló grafika. A festmény most a Montmartre lépcsőinél látható, egy Chaplin-ábrázolás társaságában.

A képet a Kétfarkú Kutya Párthoz köthető, "Basky" fedőnevű aktivista készítette, a párizsi fotó az ő Facebook-oldalán jelent meg.

A karikatúra először a Rumbach Sebestyén és  a Dob utca sarkán, a Dózsa Lászlónak álcázott Pruck Pált ábrázoló dekoráció helyén jelent meg, és rekordgyorsasággal festették le. Később a Szent János kórház egy romos falán is észlelték, és ott is gyors meszelést eredményezett. Később Prágában került fel a falra a vonatozó miniszterelnök, arról nincs hír, hogy sikerült-e ott is eltüntetni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A szakképzésben és a felnőttképzésben tanulók is igényelhetnek majd diákhitelt

A szakképzésben és a felnőttképzésben tanulók is igényelhetnek majd diákhitelt

Elárverezik Gandhi egyik első szemüvegét

Elárverezik Gandhi egyik első szemüvegét

A Millenium Falcon, avagy fapadossal az űrbe – Elon Musk életútja, 6.rész

A Millenium Falcon, avagy fapadossal az űrbe – Elon Musk életútja, 6.rész