Tetszett a cikk?

A küldeményt az Európai Néppárt irodájának munkatársa nyitotta ki, ekkor kisebb robbanás történt, de senki nem sérült meg.

Levélbomba robbant hétfőn az Európai Néppárt (EPP) vezetőjének brüsszeli irodájában, de senkit nem sebesített meg. Az EPP szóvivője elmondta, hogy Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament legnagyobb csoportjának vezetője nevére egy könyvet tartalmazó boríték érkezett brüsszeli irodájába.A küldeményt az iroda egyik munkatársa nyitotta ki, ekkor kisebb robbanás történt, s a borítékból láng csapott ki. Szerencsére semmiféle személyi sérülés nem történt, komolyabb anyagi kár nem keletkezett. Az EPP elnöke a robbanás idején nem volt Brüsszelben.A múlt év utolsó napjaiban négy levélbombát is küldtek vezető európai politikusoknak, illetve intézményeknek. Valamennyit Bolognában adták postára. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírusos a svéd királyi család két tagja

Koronavírusos a svéd királyi család két tagja

Bajba került a Trumpnak kedves YouTube-csatorna, miután hazugságot közölt a koronavírusról

Bajba került a Trumpnak kedves YouTube-csatorna, miután hazugságot közölt a koronavírusról

60 éves korában meghalt Diego Maradona

60 éves korában meghalt Diego Maradona