szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Öngyilkos lett a szíriai belügyminiszter, Gázi Kanaán hivatalos damaszkuszi bejelentés szerint.

Kanaán, aki alig egy éve, tavaly október óta irányította a szír belügyi tárcát, szerdán irodájában vetett véget önkezével életének.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Világ

Szabadlábra helyezték a volt szerbiai igazságügy-minisztert

Kétnapos előzetes letartóztatás után szombatra virradóra szabadlábra helyezték Vladan Batics volt szerbiai igazságügy-minisztert, a Szerbiai Kereszténydemokrata Párt elnökét, akinek őrizetbe vétele hatalmas tiltakozási hullámot váltott ki az országban.

Mészáros Lőrinc kölcsönadott saját magának egy focistát

Mészáros Lőrinc kölcsönadott saját magának egy focistát

Szlovákia kiutasított három orosz diplomatát

Szlovákia kiutasított három orosz diplomatát

"A Huawei titkos fegyvere" lehet ez az új chip

"A Huawei titkos fegyvere" lehet ez az új chip