szerző:
hvg.hu

"Allah akbart" kiabált, miközben előrántotta papírvágó kését. A támadásban ketten megsérültek.

Egy muszlim nő vasárnap reggel rátámadt a dél-franciaországi Toulon egyik szupermarketének bevásárlóira. Állítólag "Allah akbart" kiabált, miközben a sniccerével két embert is megvágott - írja az AP a francia médiára hivatkozva.

A Europe 1 rádió Toulon ügyészét, Bernard Marchalt idézi, aki szerint a nő az egyik vásárlót a mellkasán találta el, az áldozat súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani. A másik sebesült egy nő, aki a kasszánál dolgozott, amikor a támadás történt. Ő könnyebben sérült.

A támadót elfogták.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!