szerző:
hvg.hu

Nem tudott bejutni a mosdóba, ezért a gép folyosóján könnyített magán egy nő.

A gép mosdóinak használatát azért tiltották meg a Londonból Varsóba tartó gépen, mert épp újratankolták a repülőt. A nő azonban nem tudta visszatartani, ezért hátrébb vonult, majd a falnak támaszkodott, leguggolt, és egyszerűen a padlóra vizelt.

A The Sun szerint az utas közben telefonált is, a barátjának mesélte el, hogy éppen a padlóra ürít, mert nem engedték be a gép mosdójába. Az esetet többen videóra is vették. Miután a személyzet is észlelte a helyzetet, értesítették a rendőrséget.

A Wizz Air közleményében azt írta, nem tűrik az ilyen viselkedést, az utas ráadásul agresszív is volt a személyzettel, ezért kérték a hatóságok közbelépését. Azt nem tudni, hogy a nő milyen büntetésre számíthat.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!